Experiența noastră - succesul Dumneavoastră!!!

În legătură cu reprofilarea agenției imobiliare Olimp Imobil în HUB IMOBILIAR suntem bucuroși să vă propunem oferta noastră!!!


Majoritatea agenților imobiliari sau persoanelor care activează în domeniul imobiliar și-au dat întrebarea “Cum pot eu oare să majorez profitul activității mele?“ Desigur, la prima vedere răspunsul este unul evident, pentru a avea un profit mai mare este necesar să lucrezi mai mult. Noi, la rândul nostru, dorim să vă oferim posibilitatea să vă majorați randamentul activității, cu alte cuvinte același volum de lucru să fie remunerat mai bine, esențial de bine (100% din tranzacție/comision!!!).

Vă invităm să luați parte la formarea unui proiect similar cu cel de hub imobiliar cu câteva deosebiri esențiale.

Cu toții cunoaștem problemele esențiale ale Huburilor existente (desigur că sunt cu mult mai multe, însă noi vom încerca să discutăm despre cele mai importante).

În primul rând, lipsa de etica colegială și profesională, noi la rândul nostru vom depune efort maximal pentru a evita orice moment neplăcut de interacționare între parteneri, pentru a păstra o atmosferă plăcută și sănătoasă de coloborare. Elementele negative care vor crea situatii neplăcute vor fi eliminate.

În al doilea rând, problema care a fost observată, o constituie modalitățile de schimb a informației. În cazul nostru a fost creată platforma unică de gestionare a datelor, care în același timp vă permite să efectuați acest schimb de informație și cu colegii voștri.

Următorul moment neplăcut existent o constituie lipsa instrumentelor necesare pentru a efectua lucru cu succes, și iarăși, nu vom enumera toate instrumentele, însă dorim să fie înțeles faptul că veți benificia de toate facilitățile unei activități în cadrul unei agenții imobiliare, însă în schimb veți primi benificii ca din activitatea individuală.

În nici un caz nu urmărim ca scop denigrarea altor agenții imobiliare sau hub-uri imobiliare, din contra suntem ferm convinși că lipsa unei concurențe sănătoase duce la degradarea domeniului. Problemele des întâlnite, relatate anterior, sunt rezultatul unor studii personale bazate pe consultații cu agenți care au experiență similară.


Contra unei taxe lunare simbolice veți benificia de:

 • Un spațiu de lucru (masă, scaun, birotica necesară, tehnică de calcul).
 • Cabinet special amenajat pentru efectuarea întâlnirilor cu clienții potențiali.
 • Acces nelimitat la oficiu modern și confortabil dotat cu aparat de aer condiționat și terasă de circa 20 m.p., având o locație superbă în inima sectorului Rîșcanovca la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo în blocul de oficii D&D.
 • Număr de telefon corporativ nelimitat în orice direcție pe teritoriul Republicii Moldova cu 40 GB pachet inclus de internet, 30 min internaționale și 300 de SMS.
 • Acces la sistem unic de evidență a clienților (cumpărători și vânzători) cu aspect de CRM și cu posibilitatea de interacționare cu alți agenți din cadrul hub-ului.
 • Cabinet personal pe site cu aspect de organizer.
 • Acces la baza de date centrale cadastru (nelimitat).
 • Parteneriat cu băncile comerciale de pe teritoriul Republicii Moldova.
 • Consultanță de ordin ipotecar și a etapelor de creditare.
 • Consultanță de ordin juridic, organizatoric și teoretic pe tot parcursul coloborării. (Chiar de nu aveți experiență necesară, vom fi bucuroși să vă explicăm orice proces de lucru și veți primi tot sprijinul nostru profesional pentru a putea evolua în domeniu imobiliar).
 • Documentația necesară pentru a putea efectua orice proces de lucru necesar.
 • Serviciile de secretariat.
 • Oficializarea activității.
 • Colectiv prietenos și receptiv, atmosferă plăcută de lucru și desigur bună dispoziție!!!

În încheiere vrem să vă îndemnăm să stabiliți o vizită la oficiul nostru pentru a putea lua cunoștință cu toate condițiile de lucru și detaliile ofertei. De asemenea vom fi bucuroși să vă consultăm și în alt mod convenabil Dvs.

Cu drag și sincere speranțe pentru o colobarare de succes!!!


P.S. Prețul serviciilor prestate poate fi concretizat la convorbire, veți fi plăcut surprins(ă)!!!

Tur virtual oficiu - apasă aici


Contacte:

Tel.: 078640555; 078641777 Alexandru